2020-09-11 07:56:44• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Elképzelhető, hogy egy szeretett személy el akar távolodni öntől

Napi horoszkóp szeptember 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Nehezen birkózik meg a feladatokkal, túl sok a zavaró körülmény a munkahelyén. Ha végképp eluralkodik a káosz, akkor tartson egy kis szünetet, és kérjen haladékot egyes feladatokra. A családi életében viszont, a Rák jegyébe lépő Hold miatt, teljes a harmónia.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Egy barátja viselkedése teljesen felháborítja, úgy érzi, cserben hagyja az illető. Talán még nem késő egy tisztázó beszélgetéshez. Hallgassa meg a másik álláspontját is, mert nem lehetetlen a békülés.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Egy rokonától érkeznek kedvezőtlen hírek, a családi ügy az anyagi helyzetét is érinti. A nem várt kiadás alaposan felzaklatja, hiszen most nem áll úgy, hogy gond nélkül kifizesse. Beszéljen a párjával, lesz egy jó ötlete a megoldásra!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az elmúlt napok feszültsége enyhülni látszik, derűsebben szemléli a világot – köszönhető ez a jegyébe lépő Holdnak. Ha már régóta halogat egy baráti találkozót, ma mindenképp kerítsen rá sort, nagyon jó hangulatú estére számíthat.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Jobb, ha megbékél a változásokkal, mert most hiába harcol, nyerni biztosan nem tud. Ha viszont rugalmasan alkalmazkodik a helyzethez, kevés veszteséggel átvészelheti ezt az időszakot.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Egy napok óta húzódó vitában engednie kellene. Ha képes a kompromisszumra, a másik olyan hálás lesz, hogy ő is engedni fog a feltételeiből.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Tehetségben, rátermettségben most nehéz felvenni önnel a versenyt, épp emiatt sok irigye akadhat. Ha azonban megértéssel, segítőkészséggel viszonyul hozzájuk, az irigyekből hirtelen szövetségesek lesznek...


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A kreativitására a főnökei is felfigyelnek, és egy olyan feladattal bízzák meg, ami, ha anyagilag nem is, szakmailag mindenképpen nagy előrelépést jelent. Ragadja meg a szerencséjét!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ki se látszik a munkából, sőt, még a határidőket is előre hozhatja a főnöke. Ön azonban ma mindennel elbír, sőt, talán még évezi is az extrém megterhelést. Tele van energiával, lelkesedéssel.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Elképzelhető, hogy egy szeretett személy el akar távolodni öntől. Ne akadályozza, engedje el az illetőt… Ne ijedjen meg a változásoktól, mert hosszú távon kiderül, hogy a negatív tapasztalatok is a javát szolgálják.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma türelemből vizsgáztatja önt a sors. Sok kétszínű, sőt aljas emberrel találkozhat. Szerencsére jól kezeli ezeket a helyzeteket, és sikerül baj nélkül ellavíroznia. A délután végre olyan emberek társaságában töltheti, akiket őszintén szeret.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold a Rák jegyében áll, és ez pozitívvá teszi a hangulatot az otthonában. Próbálja meg kipuhatolni, hogy mivel lehet a párját levenni a lábáról, és kedveskedjen neki. Így hamarabb feledtetni tudja vele a közelmúlt sérelmeit...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: